Man kan få gjort mye på 90 minutter!

Noen ganger kan det være lurt å få noen andre til å se på det du har gjort. eller det noe du lurer på eller trenger hjelp til. Da kan en 90 minutters zoom samtale være helt perfekt.

Du sender meg det du ønsker at vi skal gå gjennom på forhånd, og eventuelt linker du vil jeg skal se på, så setter vi i gang å jobbe sammen!

Kjøp 90 minutters Kajbihjelp her 🛒

Av og til kan det være fint å se på ting fra en annen vinkel....

Kanskje du ikke en gang vet om alle mulighetene som du har i Kajabi? Finner du ikke ut av det og du blir frustrert fordi det ikke blir helt sånn som du hadde tenkt?

Jeg skjønner at ikke alle elsker å jobbe med det tekniske som jeg gjør.  Og du sitter kanskje litt fast i det tekniske, og du er  ikke helt fornøyd med det du har satt sammen? 

Hva med å la meg ta en titt? Så får vi på plass sidene og produktene dine før du kaster bort ennå mer av din verdifulle tid.

Hvordan fungerer det?

Så fort du har gjennomført kjøpet får du en automatisk e-post fra meg med link til min kalender. Der booker du din tid. Hvis du ikke finner en tid som passer, sender du meg en e-post, så skal jeg nok få tryllet litt og finne en tid som passer oss begge.

Kjøp 90 minutters Kajbihjelp her 🛒

Det er også muligheter for mer....

Har du større prosjekter som du vil jeg skal se på, eller sider eller kurs du ønsker at jeg skal sette opp? Book en gratis samtale med meg, så finner vi ut sammen hva du trenger og hva jeg kan gjøre for deg!

Book en gratis 20 minutters samtale her