Birgit kursmaler 

Spar masse tid på ferdig laget maler. Her har jeg satt det opp for deg, det du trenger og gjøre er å laste opp malen, endre til dine farger og bruke de bildene du ønsker. Og du må også selvfølgelig fylle opp kurset ditt med innhold, og jeg skal vise deg hvordan!

Du får maler premier theme og momentum theme og alt sammen er satt sammen i et minikurs med videoer som viser deg hvordan du laster det opp i din Kajabi og hvordan du kan gjøre de endringene som du ønsker. 

Kjøp kursmalene her 🛒

Laget for å gjøre din gründer hverdag enklere

Denne og de andre malene er laget for å gjøre det enklere for deg, jeg vet hvor travelt det kan være å være gründer og hvor mye som skal gjøres. her har du en ferdig mal, som sparer deg for masse tid og frustrasjon. 

Mitt navn er Synnøve og jeg er dama og gründeren bak SynneDesign. Jeg elsker å jobbe med det tekniske og sette opp sider i Kajabi er noe av det morsomste jeg gjør. Jeg snakker og jobber med mange kvinnelige  gründere, og ofte holder det tekniske de tilbake . Sånn ønsker jeg ikke at det skal være. Så jeg har aget masse ferdige maler, så du kan bruke tiden din på å bygge business og ikke minst kundene dine.

Spørsmål & svar

Kjøp kursmalene her 🛒

Sjekk ut malene her