Er du klar for å lære deg noen gøyale tips i Canva?

 

Last ned GRATIS her!

Canva er et fantastisk verktøy full av muligheter...


Men det er sikkert masse du ikke vet er mulig, så her har jeg satt sammen noen av mine tips til deg som jeg bruker hele tiden når jeg jobber i Canva. Last ned tipsene mine så blir det ennå bedre for deg å jobbe i Canva.

Og disse Canva tipsene er perfekte for deg som .....

Trenger ny inspirasjon

Det er ikke alltid like lett å komme på hva du skal lage og designe i Canva, så her kan du få litt ny inspirasjon til det du ønsker å lage og designe.

Ønsker å lære mer

Canva har utrolig mange muligheter og her deler jeg noen tips med deg, og kanskje du lærer noe nytt som du kan bruke når du lager design i Canva.

Vil spare tid

Er det noe man kan bruke mye av i Canva sp er det tid. Mye av den tiden bruker man fordi det er gøy. Men det kan også gå en del tid til å lete etter ting. 

Hei! Mitt navn er Synnøve

Jeg er gründeren bak SynneDesign som er min store stolthet. Jeg hjelper gründere med det tekniske og design når de skal drive online business. 

Kajabi er verktøyet jeg bruker for å ha nettside, lage online kurs, bygge e-post liste og mye mer. 

Og for å skape magisk og lekkert design, bruker jeg Canva! Et helt fantastisk verktøy som virkelig kan hjelpe deg å skape proffe og fantastiske design som du kan bruke både i din business, til nettsiden din og i sosiale medier. 

Jeg har jobbet med design i Canva siden 2017 så jeg har lært meg mange gode tips på veien og det er så mange muligheter i Canva som jeg bruker nesten hver eneste dag.

Last ned GRATIS 7 av mine gøyale tips!

Disse gøyale tipsene får du garantert bruk for!

 

Canva er stappfullt av muligheter til å skape magiske design, så la meg vise deg noen av de.

Last ned her!