7 smarte Kajabi tips

- Som gjør din Kajabi hverdag enklere

 

Her har jeg samlet 7 smarte Kajabi tips til deg som du kan bruke når du jobber i Kajabi. Dette bruker jeg hele tiden, både for egen del og for kundene mine. Disse tipsene vil jeg gjerne dele med deg og de kan gjøre din gründer hverdag litt enklere.

Visste du at det gir deg bedre oversikt å endre navn på seksjonene dine på en nettside eller landingsside? Og at du kan laste opp flere videoer samtidig inn i kurset ditt?  

Trykk på linken og jeg sender det til deg rett i innboksen din, så kan du bruke dette med en gang.

Ja takk, dette vil jeg ha!
Ja takk, send disse tipsene til meg!

Hvem er gründeren bak SynneDesign?

Hei, mitt navn er Synnøve og siden starten av 2019 har jeg jobbet i Kajabi og lært meg stort sett det meste som er å kunne. Og etter å ha sittet timesvis i Kajabi hver eneste uke, kan jeg trykt kalle meg en ekspert. I tillegg er jeg en stolt nerd, som syns det tekniske er noe av det morsomste ved å drive business.

Jeg digger Kajabi og elsker å jobbe med denne fantastiske plattformen. Og du kan virkelig få nettsidene og produktene dine til å se fantastiske ut. Mulighetene er så utrolig mange! 

I tillegg til å elske å jobbe med det tekniske, har jeg god erfaring fra design og jobbet som interiørkonsulent. Og få farger og elementer til å passe godt sammen og få det til å se flott ut digger jeg.  La meg hjelpe deg, så får vi deg til å skinne!