Hvordan sette opp kurs og medlemsportal i Kajabi.

Si farvel til timesvis med overtenking og frustrasjon, og få endelig kurset eller medlemsportalen din på plass i Kajabi, så du kan begynne å selge det.

 

Kom i gang her

Hvordan sette opp kurs og medlemsportal i Kajabi.

Si farvel til timesvis med overtenking og frustrasjon, og få endelig kurset eller medlemsportalen din ferdig i Kajabi, så du kan begynne å selge det.

Kom i gang her

Si farvel til over tenking

Få ferdig kurset ditt

Begynn å selge

Hva hvis du kun var noen timer unna og endelig få satt opp kurset eller medlemsportalen din som du har tenkt så lenge på?

Start her

Si farvel til 

  • Å føle deg overveldet og usikker på om det du gjør er riktig.
  • Å Bruke masse tid på søke et videoer som forteller deg hvordan du skal gjøre det.
  • Å føle at du aldri blir ferdig og får lansert kurset ditt.

I stedet så vil du.... 

  • Ha en steg for steg veiledning som forteller deg akkurat hvordan du skal gjøre det
  •  Være helt sikker på at det du gjør og setter opp blir riktig.
  • Endelig begynne å selge et produkt som du er sikkelig stolt av.

Hvordan sette opp kurs og medlemsportal i Kajabi

Ja, dette er det jeg trenger!

Det er absolutt verdt investeringen og jeg gleder meg allerede til å lage nye kurs med denne oppskriften! Tusen Takk Synnøve, du er en Hverdagshelt for gründere!

Charlotte Andersen, RyddeVilje
Kursdeltaker og medlem av DesignPortalen.

Møt din Kajabi eksperten

Hei, jeg er Synnøve, gründeren bak SynneDesign, og en sikkelig stolt nerd! 

Jeg har en stor lidenskap for å hjelpe kvinnelige gründere med det tekniske når de skal drive online business. Jeg hjelper til med å sette opp lekre nettsider og produkter i Kajabi. 

Jeg har jobbet med Kajabi siden januar 2019 og har lært med stort sett det som er å kunne når det gjelder Kajabi og jeg holder meg hele tiden oppdatert på nyheter i Kajabi. I tillegg er jeg designer, for jeg syns ikke bare det skal fungere, det skal også være fint. 

Dette kurset har jeg satt opp som en steg for steg oppskrift på hvordan du setter opp kurs og medlemspofrtal i Kajabi, fordi jeg ønsker å gjøre det enklere for deg! 

Ja takk, dette er akkurat det jeg trenger!

Modul 1

Gjennomgang av hvordan du faktisk setter opp kurset eller medlemsportalen din, steg for steg veiledning, så du gjør det riktig første gangen.

Her går vi gjennom hvordan du setter opp et offer og legger til produktet ditt der.

Tilpassing av logg inn side og bibliotekside.

Modul 2

Gjennomgang av hvordan du tilpasser til dine farger og din merkevare.  Gjennomgang av hvilken mal du skal bruke og hvordan du oversetter så kundene dine får alt på norsk.

Modul 3

La oss få fyllt opp med innhold, her får du gjennomgang fra hvordan man legger inn video, lydfil og PDF. Jeg viser deg hvordan du kan laste opp flere videoer samtidig og hvordan du legger inn modulbilder for å få det fint.

Modul 4

Tilpasse logg inn og biliotek siden i Kajabi og hvordan gi kundene tilgang til et offer.

Her går vi igjennom hvordan du kan sett opp quiz til kursdeltakeren dine, hvordan du kan hente inn tilbakemeldinger og hvordan de kan få et kursbevis når de er ferdig med gjennomført kurs.

Dette kurset tar deg gjennom oppsett av kurs og medlemsportal i Kajabi steg for steg.

Er du klar for endelig få produktet ditt ferdig og lansert det?

La oss få ferdig produktet ditt!

Et nyttig kurs som gir meg som akkurat har startet med Kajabi, all den infoen jeg trenger steg for steg. Her for man mye for pengene og dette kurset har virkelig masse verdi. Anbefales!

Solveig Morten Buraas - minquiltehistorie.no
Kursdeltaker 

Bonus 1 

Ferdig overstatte maler som du kan laste opp til din Kajabi så slipper du jobben med å oversette + video som viser deg hvordan du bruker de.

Bonus 2

3 sett med modulbilder laget i Canva som du kan tilpasse til deg og dine farger og bilder + video som viser deg hvordan du bruker de.

Bonus 3

Mockup bilder i Canva som du kan bruke når du reklamerer for kurset ditt + video som viser deg hvordan du bruker de.

Alt dette får du for kun 997,-

  • 4 moduler som tar deg gjennom oppsett av kurs og medlemsportal i Kajabi steg for steg.
  • Bonus 1: Ferdig oversatte maler til norsk, last opp og tilpass!
  • Bonus 2: Modulbilder i canva som du kan tilpasse deg og dine bilder og farger
  • Bonus 3: Mockups så du kan reklamere for kurset eller medlemsportalen din.
KJØP KURSET HER

Jeg har prøvd å finne ut av Kajabi og det å lage nettside og kurs på egenhånd, noe teknisk selv men ikke på langt nær så flink som Synnøve.
Etter å ha tatt dette kurset hadde jeg plutselig ferdig oppsatt mal til kurs med alt av innstillinger og det tekniske på plass på 1 effektiv dag! Hun viser på en så fantastisk og enestående måte som gjør at det blir lekende lett, selv for en som ikke kan det! Steg for steg hvor ingenting er utelatt. Alt vises tydelig ned til minste detalj, så du skal klare å få med deg alt! Synne har til og med lagt til BONUS hvor ALT er ferdig oversatt til norsk for deltakerne! Dette sparte meg for mye tid og frustrasjon. Jeg hadde ikke fått opp businessen min så raskt om ikke det hadde vært for Synnøve som brenner for å hjelpe oss som syntes dette er vanskelig. Det er absolutt verdt investeringen og jeg gleder meg allerede til å lage nye kurs med denne oppskriften! Tusen Takk Synnøve, du er en Hverdagshelt for gründere!

Charlotte Andersen, RyddeVilje
Kursdeltaker og medlem av DesignPortalen.