Hva har matlaging og det å jobbe med det tekniske til felles?

business canva egen bedrift kajabi nettsider teknisk Mar 01, 2024

Vel, begge deler har faktisk en oppskrift.  Og den kan du følge slik at det blir bra. Men skal det bli perfekt og lekkert må det litt lidenskap til, og vi må nok syns at det er gøy i tillegg. 

Og vet du hva? Jeg kan ikke fordra å lage mat. Det er ikke gøy. Jeg må jo gjøre det innimellom, men det er ikke veldig avanserte greier jeg tryller frem. Og jeg vet at jeg kan lære meg det, at det er en oppskrift for å lage det utroligste av mat. Men vil jeg det? Niks...

"Du kan finne glede i alt"  sier mange. "Blæææ... " sier jeg. Men jeg vil jo ikke finne glede i å lage mat, vil ikke bruke tiden min på det. Og når du sier at du hater det tekniske, at det ikke er det du vil bruke tiden din på, så vet jeg akkurat hva du mener.  Og at du mye heller vil bruke tiden din på det du er god på skjønner jeg veldig godt.

Selv vil jeg gjerne sitte bak skjermene mine, og kos meg med å sette opp nettsider og kurs for kundene mine i Kajabi. Og bruke Canva for å lage flotte design så du får det så fint som du fortjener.

"Det er bare å bestemme seg for å bli god"  Blææ igjen.... Det hjelper liksom ikke bare å bestemme seg for noe når det ikke er gøy. Det er uansett ikke lett, og det er fort gjort å utsette. Eller bare koke egg for det er utrolig lettvint...

Og det er ikke meningen at du skal være god til alt. Vi har forskjellige ting vi liker, og det er helt ok. Men det betyr ikke at du er dum bare fordi du blir litt uvel når du skal jobbe med det tekniske. Det handler vel kanskje egentlig om at du ikke har veldig lyst.

Jeg har valgt å sette bort de tingen jeg ikke mestrer så godt, eller bruker for mye tid på. Det er en investering jeg gjør med glede. Sånn et jeg kan gjøre det jeg er god til. 

Og når det gjelder matlaging? Vel, jeg må spise, men tro meg mannen min lager mye mer mat enn jeg gjør. Men jeg lager mat, men jeg drømmer om å kunne få levert ferdig middag på døren hver eneste dag.  Akkurat som du drømmer om at noen tar seg av alt det tekniske for deg... 

 

Designportalen

Teknisk felleskap for grundere.

Dette er medlemsportalen hvor du kan få hjelp og inspirasjon til å lage design. Og et felleskap hvor du kan spørre om råd og hjelp når du står fast med det tekniske når du driver online business. 

LES MER OM DESIGNPORTALEN HER