Hvem er egentlig gründeren bak SynneDesign?

Hei, mitt navn er Synnøve, er 45 år og jeg bor i Sarpsborg sammen men den flotte mannen min. 

Siden våren 2019 har jeg jobbet i Kajabi og lært meg stort sett det meste som er å kunne. Jeg digger Kajabi og elsker å jobbe med denne fantastiske plattformen. Og du kan virkelig få nettsidene og produktene dine til å se fantastiske ut. Mulighetene er så utrolig mange! 

I tillegg til å elske å jobbe med det tekniske, har jeg god erfaring fra design og jobbet som interiørkonsulent. Og til å lage og skape magiske design som du kan bruke i din business bruker jeg Canva, noe jeg har brukt hetl siden 2017 . Og få farger og elementer til å passe godt sammen og få det til å se flott ut digger jeg. La meg hjelpe deg, så får vi deg til å skinne!

Av og til kan det være lurt å se ting fra en annen vinkel....

Eller få noen andre til å se på det du har laget...

Kanskje du ikke en gang vet om alle mulighetene som du har i Kajabi? Finner du ikke ut av det og du blir frustrert fordi det ikke blir helt sånn som du hadde tenkt?

Jeg skjønner at ikke alle elsker å jobbe med det tekniske som jeg gjør.  Og du sitter kanskje litt fast i det tekniske, og du er ikke helt fornøyd med det du har satt sammen? 

Hva med å la meg ta en titt? Så får vi på plass sidene og produktene dine før du kaster bort ennå mer av din verdifulle tid.

Lurer du på om jeg kan hjelpe deg?

Som gründer har du ikke tid og penger å kaste bort.

Du kan booke en gratis 20 minutters samtale med meg 

Så finner vi ut om jeg er den rette til å hjelpe deg, jeg gleder meg til å snakke med deg!

Book gratis samtale